ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα οικιακής & επαγγελματικής χρήσης και παράλληλα να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο και την ελληνική οικονομία.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ έχει δημιουργήσει επιτυχημένες μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Οι αυτόνομες αυτές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν μέσω εξειδικευμένου ιδιόκτητου στόλου οχημάτων τις παραγγελίες των πελατών εντός του νομού Αττικής καθώς επίσης και των όμορων νομών

tzezana office
Σχετικά με μας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία COVER/ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε στο Ίλιον Αττικής, το 1970, από τον Ιάκωβο Τζεζάνα του Γεωργίου. Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της παραγωγής και του εμπορίου με αρχικά προϊόντα τα Βερνίκια Υποδημάτων, τις Κόλλες Γενικής Χρήσης καθώς και τις Κόλλες Στιγμής “COVER”.

Έπειτα από τη δυναμική της πορεία στην ελληνική παραγωγή και αγορά, η εταιρεία επεκτάθηκε και στο χώρο της εισαγωγής ποιοτικών προϊόντων καθημερινής και οικιακής χρήσης. Με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων και με μια εμπειρία που ξεπερνά τα 50 έτη, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο στην ελληνική αγορά και έχει επιτύχει την κατάκτηση της κορυφής με απόλυτη αυστηρότητα και αξιοπιστία, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον αλλά και διαρκή επιθυμία για εξέλιξη.

Σχετικά με μας

ΟΡΑΜΑ

Το όραμά μας περιλαμβάνει τη συνεχή πρόοδο και συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και τις απαιτήσεις της αγοράς π.χ. μάσκες.

Σύμφωνα με τη ζήτηση και τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχώς αναπτυσσόμενη διεθνή αγορά, η εταιρεία COVER/ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ, έχει ως πρωτεύων και διαχρονικό στόχο να διατηρεί ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα και αναζητώντας σταθερά την εξέλιξη και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων, τόσο στον τομέα της έρευνας, της παραγωγής και της διανομής των προϊόντων.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και καταλαμβάνουν μια έκταση 10.000 τ.μ. Τρία αυτόνομα κτίρια που εξασφαλίζουν το ερευνητικό, παραγωγικό και διανεμητικό κομμάτι.

Η επαγγελματική μας επιτυχία βασίζεται στη διαχρονική επίτευξη της εμπορικής διάθεσης, ανάπτυξης και προσφοράς των προϊόντων. Οι ενημερωμένοι κωδικοί των προϊόντων και η πληρότητα των ποσοτήτων είναι επίσης κάτι που μας χαρακτηρίζει. Φυσικά, προσφέρουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε και να παραγγείλετε τις ποσότητες και τα προϊόντα που επιθυμείτε.

about orama
about stoxoi
Σχετικά με μας

ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για τους εργαζομένους μας σε έναν υπέροχο χώρο, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να εξελίσσονται και να επιτυγχάνουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Η καλή σχέση με το προσωπικό μας διασφαλίζεται μέσω της συνεχούς προσπάθειας για ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Εξίσου σημαντική για εμάς είναι η παροχή κινήτρων που αφορούν την δημιουργικότητα και την εξέλιξή τους.

Με δεδομένη τη βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, διαθέτουμε επίσης σημαντικό μέρος των πόρων στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, εντάσσοντας στο δυναμικό της COVER/ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ προσωπικό με επιστημονική εξειδίκευση. Μεγιστοποιούμε την αξία των εμπορικών σκευασμάτων που εισάγουμε στην αγορά μέσα από τις εμπορικές επενδύσεις. Επίσης, μεριμνούμε για την πρόσληψη και τη διατήρηση του καλύτερου δυναμικού πωλήσεων και marketing με βαθιά αφοσίωση στη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας και αναπτύσσουμε το δίκτυο μας μέσω στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας, έχουμε ιδρύσει δικά μας γραφεία στην Κίνα, με δικό μας προσωπικό και αποθήκη για άμεση, σίγουρη, ποιοτική και οικονομική προμήθεια των προϊόντων μας.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

θα βρείτε τα προϊόντα μας στις μεγαλύτερες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ της Ελλάδας. Οι συνεργάτες μας είναι διακεκριμένες επιχειρήσεις στην αγορά:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΒΑΖΑΑR, ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΕΛΟΜΑΣ, ΟΚ ΜΑRKETS, 362 GROCERY,  ΣΥΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, JUMBO, LEROY MERLIN, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η επιλογή των συνεργατών μας τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό γίνεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Επιδιώκουμε αξιόπιστες σχέσεις με διακεκριμένους συνεργάτες, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινά οράματα και επαγγελματικές φιλοδοξίες, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου, ως βασικό όραμα της εταιρείας μας. Ευελιξία, εμπιστοσύνη, συνέπεια και υπευθυνότητα είναι μερικές από τις βασικές μας αρχές.

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

about us 3 team member 1

Mark Jance

CEO / FOUNDER
about us 3 team member 2

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER
about us 3 team member 3

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER
about us 3 team member 4

Kristin Watson

CEO / FOUNDER

52+ χρόνια εμπειρίας

1970
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
50
ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
568
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
3528
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Advertising Video Spots

ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Δείτε τις παραγωγές μας

Αναπαραγωγή Βίντεο

Διαφημιστικό Spot Cover Protect 1

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Διαφημιστικό Spot Cover Protect 2

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.