ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΟΡΑΜΑ & ΣΤΟΧΟΙ

Να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα οικιακής & επαγγελματικής χρήσης και παράλληλα να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο και την ελληνική οικονομία.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ έχει δημιουργήσει επιτυχημένες μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Οι αυτόνομες αυτές εγκαταστάσεις εξυπηρετούν μέσω εξειδικευμένου ιδιόκτητου στόλου οχημάτων τις παραγγελίες των πελατών εντός του νομού Αττικής καθώς επίσης και των όμορων νομών

Σχετικά με μας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ ιδρύθυκε στο Ίλιον Αττικής, το 1970, από τον Ιάκωβο Τζεζάνα του Γεωργίου και μπήκε δυναμικά στο χώρο της παραγωγής & του εμπορίου. Τα κυριότερα προϊόντα με τα οποία ξεκίνησε και συνεχίζει τη δραστηριότητά της, μέχρι και σήμερα, είναι τα Βερνίκια Υποδημάτων, οι Κόλλες Γενικής Χρήσης καθώς και οι Κόλλες Στιγμής “COVER”.

Η συνεχώς, από την αγορά, αυξανόμενη ζήτηση ποικίλων καταναλωτικών προϊόντων ώθησε την εταιρεία να επεκταθεί και στο χώρο της εισαγωγής ποιοτικών προϊόντων καθημερινής και οικιακής χρήσης. Η επιλογή των προϊόντων αυτών γίνεται από την εταιρεία με απόλυτη αυστηρότητα και γνόμωνα πάντα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ, μέσα στην συνεχώς αναπτυσσόμενη διεθνή αγορά, είναι να πρωτοστατεί τόσο με καινούρια και καινοτόμα προϊόντα όσο και στην εξέλιξη και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων. Σε αυτό συμβάλουν και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και έχουν δημιουργηθεί για την συνέχιση της έρευνας, της παραγωγής και της διανομής των προϊόντων αυτών, θέτοντας ως πρωταρχικό σκοπό τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ με την δυναμική της παρουσία στην ελληνική αγορά για πάνω από τέσσερις δεκαετίες κατάφερε όχι μόνο να διακριθεί αλλά και να εξελιχθεί σε μία εκ των κορυφαίων στον κόσμο, παραγωγική & εισαγωγική, εταιρεία.

Σχετικά με μας

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα οικιακής & επαγγελματικής χρήσης και παράλληλα να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο και την ελληνική οικονομία.

Ευχή και επιδίωξη της ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ είναι να κερδίζει την αναγνώριση και το σεβασμό ως εταιρεία που λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες αρχές δεοντολογίας, όχι απλά πληρώντας, αλλά υπερβαίνοντας τις ρυθμιστικές απαιτήσεις. Θέληση της εταιρείας είναι οι εγκαταστάσεις της να αποτελούν έναν συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες, ώστε το περιβάλλον εργασίας να τους προσφέρει κίνητρα για την προσωπική τους εξέλιξη, τη δημιουργικότητά τους και να υποστηρίζεται από πρωτοπόρες τεχνολογίες.

Σχετικά με μας

ΣΤΟΧΟΙ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η στρατηγική της ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ βασίζεται στην εξασφάλιση της ηγετικής θέσης των προϊόντων της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την ανακάλυψη, ανάπτυξη, προσφορά και επιτυχημένη εμπορική διάθεση προϊόντων που οι χρήστες τους θεωρούν ότι κάνουν πραγματική διαφορά.

Για την επίτευξη των στόχων της και την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης επαγγελματικής επιτυχίας, η ΑΦΟΙ ΤΖΕΖΑΝΑ ΕΠΕ επιδιώκει:

  • Βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών
  • Διάθεση σημαντικού μέρους πόρων στην Έρευνα & Ανάπτυξη με την ένταξη στο δυναμικό της των καλύτερων επιστημόνων και την ενεργό ανάπτυξη πρότυπων τεχνολογιών
  • Μεγιστοποίηση της αξίας των εμπορικών σκευασμάτων που εισάγει στην αγορά μέσα από εμπορικές επενδύσεις και προορατική διαχείριση του κύκλου ζωής
  • Πρόσληψη και διατήρηση του καλύτερου δυναμικού πωλήσεων και marketing με βαθιά αφοσίωση στην στρατηγική και το όραμα της εταιρείας
  • Ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER

52+ χρόνια εμπειρίας

1970
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ
50
ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
568
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
3528
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Advertising Video Spots

ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Δείτε τις παραγωγές μας

Αναπαραγωγή Βίντεο

Διαφημιστικό Spot Cover Protect 1

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Διαφημιστικό Spot Cover Protect 2

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.